top of page
17871085576732543.jpg

zadelmak maken

Equi Trust is gespecialiseerd in het africhten van jonge paarden. Echter in de loop der jaren zijn wij erachter gekomen dat zadelmak maken een proces is waarbij het 100% van belang is dat de eigenaar hierin wordt meegenomen, alleen dan hebben we de sleutel voor een levenslang succes. Door onze ervaring hebben wij het besluit genomen om geen trainingspaarden meer aan te nemen voor het zadelmak maken. Wat wij wel nog doen, is jou als eigenaar ondersteunen tijdens dit proces. 

Jij gaat onder begeleiding van Shadee jouw paard zadelmak maken. 

Bij Equi Trust is zadelmak maken niet alleen de acceptatie van het zadel en de ruiter, maar voornamelijk de weg er naar toe. De training bevat onmisbare elementen die er voor zorgen dat het paard een goede eerste ‘werkervaring’ krijgt en jij jouw paard leert kennen en vertrouwen. 

Bij ons leert het paard te leren. Door te starten met grondwerk, werken we aan de mindset van het paard en leren we het paard te zoeken naar de juiste ‘antwoorden’ op onze ‘vragen’. Al voordat de ruiter op de rug van het paard gaat zitten begrijpt het paard de hulpen waardoor ze zonder stress snappen wat van hen verwacht wordt.

 

Wil jij jouw paard ook op een eerlijke manier opleiden waarbij vertrouwen, rust, respect en samenwerking voorop staat? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. 

Zadelmak maken

Milestone

bottom of page