top of page
17871085576732543.jpg

shadee

Hallo!

Mijn naam is Shadee Voncken, oprichtster van Equi Trust. Op 18 april 1994 ben ik geboren in Houthem. Ondanks dat ik niet uit een 'paardenfamilie' kom is mijn liefde voor paarden al op zeer jonge leeftijd ontstaan. Op 12 jarige leeftijd kwam er een verwaarloosde en onbeleerde pony op mijn pad. Samen met zijn eigenaar ben ik het avontuur aangegaan. Sindsdien is bij mij de passie ontstaan voor het zadelmak maken en helpen van 'probleem' paarden. 

Vanuit mijn passie voor paarden ben ik een hippische opleiding gaan volgen. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan bij o.a. sportstallen, handelstallen en een hengstenhouderij. Ondanks alle kennis die ik heb opgedaan, heb ik altijd het gevoel gehad dat ik op zoek was naar meer. Ik was op zoek naar een manier van werken met paarden die bij mij past.

In 2014 ben ik Educatie & Kennismanagement Paardenhouderij gaan studeren aan de Aeres Hogeschool te Wageningen. Tijdens deze studie ben ik mij gaan specialiseren in het gedrag van jonge paarden en 'probleem' paarden. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in grondwerk met paarden. Vanuit mijn interesse voor deze manier van werken, heb ik tijdens mijn HBO studie ook nog het freestyle instructeur diploma behaald aan de Freestyle Academy van Emiel Voest. 

Aansluitend heb ik diverse masterclasses, open trainingen en de online academy gevolgd bij Featherlight Horsemanship. Deze methode paste volledig in mijn visie. Met de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik graag zoveel mogelijk paarden én eigenaars helpen.

 

bottom of page