top of page

zo 07 mei

|

Stal Quadvlieg

Schrik- en obstakeltraining aan de hand

De schrik- en obstakeltraining is een training die draait om vertrouwen opbouwen met je paard en elkaar leren begrijpen. Het gaat zich niet om het nemen van de obstakels maar de manier waarop. Je leert tijdens deze training hoe jij je paard kunt helpen in een spannende/moeilijke situatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

07 mei 2023, 10:00 – 15:00

Stal Quadvlieg, Haanweg 12, 6374 XX Landgraaf, Netherlands

Over het evenement

De schrik- en obstakeltraining is een training die draait om vertrouwen opbouwen met je paard en elkaar leren begrijpen. 

Het gaat zich niet om het nemen van de obstakels maar de manier waarop. Je leert tijdens deze training hoe jij je paard kunt helpen in een spannende/moeilijke situatie. Je leert niet alleen om je paard te helpen, maar ook jezelf. Het kan zijn dat jouw paard niet zo snel bang is, maar dat jij zelf wel snel onzeker bent in bepaalde situties. Tijdens deze training leren wij jou hoe je jouw paard kan helpen in plaats van de situatie nog moeilijker maken voor jullie beide. Wil je gewoon een keer een afwisselende training?! Dan ben je zeker ook van harte welkom!! 

De training op 7 mei is aan de hand. Later in het jaar organiseren we deel 2, dan krijg je de kans om de schrik- en obstakeltraining onder het zadel te doen. Het is niet verplicht om beide onderdelen te doen. 

Tickets

  • Training aan de hand

    Tijdens deze training werk je alleen aan de hand met je paard. Deze training duurt 1 tot 1,5 uur.

    € 25,00
    +€ 0,63 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page